شـــــــــــــــــــادتـــــــــــــــــــــــا

دستان دخترانه جنگیدن مردانه
شـــــــــــــــــــادتـــــــــــــــــــــــا

من تو ما برای ساختن جهان فردا.....

اگر کمی همت ورزیم و برای آبادساختن جهانمان و آینده امان تلاش کنیم به یقین بهترینها لایق ماست و به آن خواهیم رسید....

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر
نویسندگان

بدون شرح

جمعه, ۳ مرداد ۱۳۹۳، ۰۲:۱۶ ب.ظ

چشم اندازی از راهپیمایی روز قدس در خوانسار

انگلیس مادر داعشی هاست

د ا ع ش = دولت اسلامی!!!! عـراق و شـام 


موافقین ۴ مخالفین ۰ ۹۳/۰۵/۰۳
shadeta

نظرات  (۷)

۰۳ مرداد ۹۳ ، ۱۴:۱۷ محسن ریاحی
امروز راهپیمایی روز قدس در مشهدبسیار با شکوه بود .
پاسخ:
در خوانسار هم همینطور
۰۳ مرداد ۹۳ ، ۱۴:۲۲ احمد ابراهیمیان
سلام
از وبلاگ ما هم دیدن نمایید
پاسخ:
سلام
چشم .حتما
سلام سرکار شادتا - پاسخ مطالبی که در سایت خونسار نیوز مطرح شده بود؛ چند روزی بود که نوشته بودم؛ ولی سرور سایتشون مشکل داشت. امروز ظاهرا مشکل برطرف شده، گذاشتم در قسمت نظرات و منتظر تأیید مدیر سایت.

اگه لازم میبینید اینجا هم نظر بذارم؟!

متشکر

لینک مطلب:

http://www.khansarnews.ir/?p=5285


پاسخ:
اگه لطف کنید اینجا هم بذارید خیلی ممنون میشم چون تو سایت که نظری از شما نیست!
سلام دوباره - نظرات در سایت خوانسار نیوز تأیید شده میتوانید ملاحظه بفرمایید. متشکر
پاسخ:
بله ملاحظه شد.
سلام اینجا هم درج کردم:
.
.
.
خوشبختانه نظرات دارند به هم نزدیک میشند؛ هرچند که هنوز برخی سوء تفاهم ها و اختلاف نظرها باقی است.
رفع سوء تفاهم این که هیچ کس با اصل کارآفرینی مشکلی ندارد، به شرطی که کار واسطه گری و در اصطلاح دلالی نباشد؛ کار تولیدی و مفید. این کار آفرینی هم باید برای مردان باشد و هم زنان. اما برای زنان مشاغل متناسب با خلقت طبیعی و روحیات لطیف آنان و به دور از محیط اختلاط. بسیاری از زنان هستند که از عهده کارهای سخت هم حتی شاید بعضا بهتر از مردان بر آیند، اما بدون شک به مرور لطافت خود را از دست خواهند داد و طبق قانون تطبیق با محیط، به مرور روحیه خشن مردانه پیدا خواهند کرد(در بلند مدت).
البته همانطور که قبلا هم اشاره کردم، مشاغل زیادی وجود دارد که در سبک زندگی اسلامی (نه غربی) فقط و فقط مخصوص زنان است: نظیر: مامایی، پزشکی زنان، آرایشگری زنان،
و بعضی مشاغل مشترک است هر چند بهتر است زنان به عهده بگیرند و در صورت حضور مردان ضوابط مخصوصه باید رعایت شود. مانند: آموزشهای مختلف به زنان؛ دبیری، استادی و …
مشاغلی که لازمه آن سر و کله زدن و مراوده با مردان نامحرم است، اصولا اولویت با مردان است؛ مگر هنگام اضطرار که یکی از این اضطرار ها شایستگی قابل توجه بین زن و مرد است. این اضطرار حتی مراجعه زن به مامای مرد را هم در صورت عدم وجود مامای زن جایز میشمرد (با شرایط خاص خود)!
اما عوامل بسیاری باعث شده که زنان به کار در خارج از خانه متمایل شوند؛ مانند:
۱- عدم کفایت در آمد خانواده
۲- اوقات فراغت و به اصطلاح بیکاری زنان در خانه و سر رفتن حوصله
۳- بی توجهی و کم اهمیت جلوه دادن کار در خانه، از تربیت فرزندان گرفته تا خانه داری و شوهر داری
۴- تلقین این مطلب که وجود زن زمانی برای جامعه مفید خواهد بود که در جامعه حضور داشته باشد. و زنان خانه دار (فرزند داری، شوهر داری و خانه داری) انسانهای غیر مفیدی برای جامعه هستند!
و عوامل دیگر…
علاقه زن به کار بیرون خانه در بسیاری از موارد زاییده یکی از عوامل بالاست. یعنی در حقیقت علاقه درونی نیست، علاقه ای است که جامعه و فرهنگ به او تلقین کرده است.
تمام عوامل بالا به تبیین های متفاوت؛ زاییده سیطره فرهنگ غربی است و کسانی که با مؤلفه های تمدن غرب آشنایی دارند به راحتی میتوانند این مطلب را تبیین نمایند.
سبک زندگی اسلامی هرگز چنین اقتضایی برای زن ایجاد نمیکند. در سبک زندگی اسلامی زن به زن بودن خود میبالد و به دنبال این نیست که شبیه مردان شود.
اگر زن حضور در خانواده را کمرنگ کند، هیچ جایگزینی نخواهد توانست این خلأ را پر کند؛ نه مرد، نه مهد کودک، نه مربی کودک و نه هیچ چیز دیگر. اما شاید جای خالی زن در جامعه را بتوان با مردهای دیگر ولو شایستگی کمتری داشته باشند به راحتی پر نمود.
نگاه ما به خانواده همانند جامعه است که میتوان نقش یکی را به دیگری داد. زن میتواند امرار معاش را به عهده بگیرد و مرد هم خانه داری را!! بسیار توصیه شده که مرد در خانه به همسر خود کمک کند، اما یک توصیه نداریم که زن در امرار معاش به مرد کمک کند!!
کاملا واضح است که به هر اندازه زن در خانواده کمتر حضور پیدا کند، به همان اندازه وزن عاطفی و تربیتی خانواده نسبت به فرزندان و حتی همسر (بله حتی همسر) کم خواهد شد که هیچ راه جبرانی ندارد!!
پس حضور زن در اجتماع به خصوص برای امرار معاش یک حالت مطلوب و ایده آل برای خانواده و جامعه و حتی فرد نیست؛ یک حالت یا موقعیت های اضطرار است.
اما یک خلط بزرگ همچنان باقی است:
مطالبی که در دفاع از اقای صانعی فرمودید، متأسفانه شما هم گرفتار خلط مورد بحث ما شدید که در نظرات قبلی هم مطرح شد و با دقت مطالعه نشده است.
بین «برابری حقوق زن و مرد در قرآن» و «تشابه حقوق زن و مرد» تفاوت وجود دارد. ظاهرا این تفاوت از نظر شما مغفول مانده است. حقوق زن و مرد در اسلام در عین حال که برابر است، با هم تفاوت دارد.
روایت داریم که:
جهاد زن خوب شوهر داری کردن است.
از طرف دیگه روایت داریم:
مردی که برای کسب روزی حلال تلاش میکنه مانند مجاهد فی سبیل الله است.
یعنی هر دو وظیفه به مساوات هم در کنار جهاد فی سبیل الله قرار دارند. یعنی با این که هیچ مشابهتی ندارند؛ ولی از نظر اسلام هر دو یک قدر و منزلت دارند.
این یعنی تساوی در عین عدم تشابه.
عین این مطلب در نقل قولی که از شهید مطهری فرمودید وجود دارد. بین «اصل حجاب» و «حد و کیفیت حجاب» تفاوت است. مطلب شهید مطهری درباره اصل حجاب است نه حد و کیفیت. یعنی در اصل حجاب هر دو برابرند ولی آیا با هم مشابهند؟! یعنی حد حجاب هر یک متناسب با طبیعت و خلقت هر کدام تعریف شده است. در بحث حقوقی هم دقیقا همین مطلب است، هر کدام متناسب با خلقتشان تعریف شده است.
اما راجع به مطالبی که درباره حضرت زهرا (س) فرمودید:
هیچکدام از مواردی که ذکر فرمودید و حتی مواردی که هست و شما ذکر نکردید؛ هیچکدام مربوط به بحث ما نیست بلکه عرایض بنده را تأیید میکند نه دوستان را.
اولا این موارد هیچکدام برای امرار معاش و «اشتغال» نبوده. که عمده تلاش دوستان برای یافتن نمونه ای برای امرار معاش است.
ثانیا بحث آموزش و … مربوط به زنان بوده که از جمله مواردی است که میبایست توسط زنان انجام شود. اما حتی ایشان به اموری مانند آرایشگری و .. زنان هم نپرداختند که امری رایج در آن زمان بوده است. (مشاطه گری)
ثالثا مواردی مانند خطبه خوانی آن حضرت و حضرت زینب سلام الله علیهما همه برای دفاع از اسلام و از باب اضطرار بوده نه امری طبیعی و مطلوب.
رابعا برخی از این حضور ها از باب همراهی بوده نه حضور شخصی و رأس کار. یعنی در مباهله و … حضورشان به شکل همراهی پدر بزگوارشان بوده است. هیچ مورد این چنینی نبوده که حضرت خودشان شخصا و یا حتی در رأس امور شرکت کنند.
امروز هم زنان بسیاری در سنگر اسلام بدون اختلاط با مردان در آموزش قرآن، احکام، و مسائل دیگر مربوط به زنان فعالیت دارند.

از این که بدون توهین و تهمت وارد بحث شدید و تلاش دارید با منطق مشترک، حقیقت امر روشن شود از شما سپاسگزارم. البته توجه دارم که شما نیز در پاسخی که به جناب شهاب دادید؛ اندکی عنان از کف داده و بر خشمی که نسبت به حقیر پیدا کرده اید فایق نیامدید. ولی جای خشم نیست؛ در بسیاری از موارد مشترکیم و اختلافات قابل حل است. ملتمس دعاییم.
۱۴ مرداد ۹۳ ، ۰۱:۰۱ از طرف آقای کریمی
سلام و وقت بخیر
با صلوات بر محمد و آل محمد(ص) و با احترام ضمن گرامیداشت روز خبرنگار از جنابعالی دعوت می شود در تاریخ 15/5/93 روز چهارشنبه راس ساعت 10 صبح در کارگروه فرهنگی سیاسی که در سالن اجتماعات ناحیه مقاومت بسیج شهرستان خوانسار برگزار می گردد شرکت فرمایید.
با تشکر، سعید کریمی/اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوانسار
با سلام . روز خبرنگار را در غربت هر چه تمام ، به شما اهل قلم و تلاشگر عرصه ی فضای مجازی تبریک گفته و از خداوند منان سربلندی و سعادت را در تمام لحظات زندگی برایتان خواستارم . امیدوارم در ادامه این راه سخت و شیری همیشه سرافراز و موفق باشید.
پاسخ:
سلام
ممنون و مچکریم,همچنین برای شما

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی